#prietenicucodite – Anja, dragoste la prima vedere

Continuăm seria poveștilor despre prietenii blănoși tot cu o pisicuță și tot cu o British Shorthair. Anja – pe numele ei – este o minune ce pare trimisă din cer, blândă, jucăușă și drăgăstoasă.

1. Copiii și părinții vor să vă cunoască. Ne puteți câteva rânduri despre dumneavoastră?

Sunt una din persoanele fericite care are în viața ei un copil blănos, numele meu Danka.

2. Aveți un animăluț: Ce animăluț este, cum îl cheamă și cum a intrat în viața dumneavoastră?

Pufoșenia mea este o pisicuță British Shorthair blue, de care m-am îndrăgostit la prima poză.
A apărut în viața mea să îmi aline durerea cauzată de moartea tatălui meu… de fapt cred că tata mi-a trimis-o.
Mai mult, anul acesta a devenit mămică, a avut două bebeline superbe pe care le-a crescut impecabil, iar acum sunt răsfățate și iubite în noile familii alături de copii.

3. Ne puteți spune o întâmplare haioasă cu prietenul necuvântător?

Anja Unique, pisicuța mea, în fiecare seară vrea să ne jucăm.
Se ascunde apoi mă miaună să o caut.

4. Noi numim animalele de terapie și pe cele de companie Profesori cu codiță, pentru că suntem de părere că putem învăța foarte multe de la acestea. Ne puteți spune cum v-a ajutat prezența animăluțului în viața dumneavoastră și care a fost rolul lui terapeutic?

Sunt o persoană colerică, iar Anja îmi oferă calmul și relaxarea ce îmi echilibrează viața, toarce, are multe drăgălășenii care mă fac să o iubesc exact ca pe un copil blănos.

5. Sunt destul de mulți părinți care sunt foarte reticenți să-și crească copiii în prezența animalelor. Ce îi puteți sfătui? Când e cel mai bun moment pentru a-ți lua un prieten cu patru lăbuțe?

Pisicuțele sunt foarte bune bone și cunosc multe persoane care au pisicuțe chiar înainte de a avea copii și în momentul apariției copilului a devenit prietena de nedespărțit a puiului de om.
Chiar, puii Anjei au mers în familii unde sunt copii și se înțeleg de minune.

***

Dacă și dvs. vreți să ne împărtășiți poveștile prietenului sau prietenilor cu codită o puteți face AICI. Fie că au 2 sau 4 picioare, că piuie, miaună, chițăie sau latră, povestea dvs. dorim să inspire pe toată lumea. Mai ales, ne dorim să arătăm importanța unui companion în viața familiei, modul cum ne poate educa și poate ajuta la educația copiilor.
De asemenea, dacă v-a plăcut, dați LIKE paginii noastre de Facebook Profesori cu codita și împărtășiți-ne impresiile dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *