Timiditate?! O dăm la o parte!

Rareș, unul dintre copiii de la Centrul Edulier, este dislexic. Și foarte timid. După șase luni de terapie, ieri am obținut o victorie care ne-a umplut sufletele de bucurie și de mulțumire: Rareș și-a învins timiditatea șiiiiii… a ridicat mâna să iasă la tablă la ora de matematicăăă!!!!!

Profesorul lui cu codiță în tot acest răstimp i-a fost Verdi, vedeta noastră, cel care a reușit ”să îi intre pe sub piele”, cum se zice. Ce să mai încolo-încoace, Rareș și Verdi au legat aproape o frăție! Dornică de atenția pe care băiețelul i-o acordă ”colegului” ei de ”catedră”, Kosem încearcă să intre și ea în grațiile lui Rareș. Ceea ce pare să nu fie deloc greu. Da’ deloc! Așa micuță cum e ea, mai greu a fost să i se urce, de jos, în brațe. Dar a reușit! Good job, good team!

”Mulțumesc Centrului Edulier pentru tot ceea ce a făcut pentru copilul meu, care este dislexic și foarte timid. Datorită profesionalismului personalului Centrului Edulier, copilul meu a reușit să își învingă teamă și să ridice mâna la ora de matematică pentru a ieși la tablă și a rezolva un exercițiu. Mulțumesc mult Centrului Edulier și personalului său!”  (Tatăl lui Rareș)

Nimic altceva nu ne poate face mai fericiți decât ne-au făcut aceste cuvinte. Pentru că bucuria părinților este și bucuria noastră, iar victoriile copiilor sunt și victoriile noastre. Fiecare în parte și toate la un loc sunt pentru noi dovada că suntem pe drumul cel bun și că munca noastră ”se vede” . Mergem înainte. Mereu numai înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *